3ned.dk v/Lars Truelsen
Brønshøjgårdvej 4
2700 Brønshøj
CVR.: 28430108

Tlf.:  70 26 27 87
E-mail:  post@3ned.dkFirma Profil


3ned.dk er et firma beliggende i Brønshøj.
Vores centrale arbejdsområder er træfældning, træpleje, stubfræsning, flishugning, plantning af træer og skoventreprise.
Firmaet er grundlagt i 2004 og drives af Lars Truelsen.
Alle medarbejdere er faguddannede skovarbejder.

Vi arbejder både for virksomheder og for private husejere.

For Virksomheder
En typisk opgave for en virksomhed kan være at udarbejde et forslag til fældning/beskæring af træer buske, fræse rødder og stubbe væk, etablere ny beplantning og endelig køre affaldet væk.

For Private
En typisk opgave for en privat husejer kan være at fælde det træ kunden ønsker, skære stammen op til brænde og køre kvaset væk.

Samarbejde med kunden
Vi tager altid ud til kunden, når vi skal vurdere og give en pris på en opgave. Det giver den bedste mulighed for at få et klart billede af opgavens omfang. Hvis vi eksempelvis skal fælde et træ for en kunde, så er der flere muligheder for at skaffe træet af vejen:
  • Vi kan tilbyde at køre det hele væk
  • Vi kan skære stammer og grene op til brændelængder og køre kvaset væk
  • Vi kan lave grene (op til 20 cm i diameter) til flis
  • Kunden sørger selv for enten at fjerne træet og eller hugge det til brænde

Det vil som regel være muligt at give en pris på arbejdet under besøget hos kunden. Ellers vil vi fremsende et uforpligtende tilbud, hvor det fremgår, hvilke ydelser vi kan levere og til hvilken pris. Vores tilbud giver kunden mulighed for at vælge præcis de ydelser, der ønskes. Når vi er blevet enige om arbejdets omfang, aftaler vi, hvornår vi går i gang med at løse opgaven.