Kontakt 3ned.dk

så dine planter får den bedste start

70 26 27 87

Plantning

Plantning af træer

Vi udfører alle former for plantning af træer hos private, virksomheder og kommuner. Træerne findes i mange arter, størrelser og former.

Fra vores planteleverandør leverer vi træer i alle størrelser, og vi sørger for professionel plantning, så træet eller træerne står sikkert og lever i mange år. Plantetidspunkt for træer er fra oktober til maj måned, kun afbrudt af streng frost og sne. Vi yder selvfølgelig garanti på alle træer vi leverer, planter og vedligeholder! Garantien dækker udskiftning af træer, som er døde pga. fejl fra planteskolen eller under plantningen – ikke tørkeskader. Træerne skal vandes og gødes efter vores anvisninger. Ved en normal dansk sommer vandes 1 gang om ugen. Vandmængden er afhængig af træets størrelse men generelt skal træer med en stammeomkreds mellem 10-20 cm. have 20 l. vand, træer mellem 20-30 cm have 30 l. vand, træer mellem 30-40 cm. have 40 l. vand pr. uge.

Kontakt os for rådgivning omkring plantning af træer og buske der passer til jeres behov og placering.


Plantning af hække

Vi udfører plantning af hæk i alle arter og størrelser. Har du ikke tid til at vente på at hækken vokser sig stor, så kan vi plante en færdighæk på 150 cm helt op til 250 cm i højden.

Hækkens væksttid

Hvis man starter med at plante en almindelig barrodet hækplante på 20-30 cm højde, så vil en bøgehæk eller liguster tage 8-10 år om at blive 180 cm høj, og de første 120 cm tager det meste af tiden. Har man ikke tid til at vente, kan man vælge at købe en færdighæk på 150 cm eller 180 cm ved plantning.


Hegnsloven

I følge hegnsloven har man ret til en 180 cm høj hæk mod naboen.

Du kan læse mere om Hegnsloven her: