Kontakt 3ned.dk

for et naturligt resultat

70 26 27 87

Træbeskæring

Om træbeskæring

Vi udfører- og rådgiver om alle former for træbeskæring, med udgangspunkt i International Society of Arboricultural's retningslinjer for pleje af træer.

3ned.dk levere den  korrekte  beskæring på alle slags træer, fra frugttræet i haven til den store Eg i foreningens gård.


Samarbejdet med kunden

Efter at have lyttet til kundens ønsker til det færdige resultat fx. manglende lys i haven, hustaget, luft ledninger, tv antenner mm. rådgiver vi om hvordan beskæringen bedst udføres.

Vi besigtiger altid opgaven og aftaler opgavens omfang i samarbejde med kunden. Vi er meget fleksible for at finde et tidspunkt for besøget som passer kunden godt. Efterfølgende sendes et tilbud på mail med en beskrivelse af opgave, pris og leveringstid.


Årstid for Beskæring?

Træer beskæres bedst i vækst perioden, april til september. Beskæring omkring løvspring frarådes, træerne bruger da størstedelen af deres energi på at sætte blade.

Arter med høj saftspænding “blødere” fx. Birk, Valnød og Ahorn, bør beskæres sidst i vækst perioden, juli, august september, hvor saftspændingen er faldet.

Hvorfor?

Træets “immunforsvar” er i de næringsstoffer som transpoteres rundt mellem krone og rodnet. I dvale perioden er der stort set ingen transport af næringsstoffer, hvilket gør træet forsvarsløst indtil væksten genoptages.


Træer i skel

Ved tvist om træer naboer imellem vurderes sagen efter hvad dommeren finder er den naboretslige tålegrænse.

Læs mere: Hegnsloven

Er du interesseret i at blive kontaktet?

Vi kommer gerne og besigtiger opgaven, med henblik på et uforpligtende tilbud.