Prisberegner

Træfældning

Træfældningsarbejde

Træfældning foregår altid med hensyntagen til buske, træer, belægninger m.m. omkring fældestedet og udføres af 3ned.dk´s specialt uddannede arborister.

Under træfældning anvender vi moderne klatretekniker, avanceret reb-udstyr, special-lifte og kraner. Vi fælder træerne fra toppen og hejser grene og stammer ned på begrænset plads, effektivt og sikkert.

Oprydningen er hurtigt klaret med vores kraftige flishugger, tiplad-vogne og læssemaskiner.

Samarbejde med kunden

Vi besigtiger altid opgaven og aftaler opgavens omfang i samarbejde med kunden. Efterfølgende sender vi et tilbud på mail med en beskrivelse af opgave, pris og leveringstid.

Ved “simple” forespørgsler fx. “Birk, eneste træ i forhaven ønskes fældet, fjernet og stubfræset”, kan vi besigtige opgaven uden at kunden er hjemme. Alternativet er vi meget fleksible for at finde et tidspunkt for besøget som passer kunden godt.

Rydning af Haver

Har naturen overtaget grunden omkring den nyerhvervede bolig, skal haven omlægges eller skal der bygges nyt, tilbyder 3ned.dk at levere løsningen som passer til deres projekt.

Vores kompakte maskiner kan komme ind i de fleste haver. De er monteret med brede dæk eller bælter, det gør ar de ikke komprimere jorden, hvilket er vigtige når den nye have skal etableres.


Hvorfor er I så billige?

Vi kan hugge stammer op til 30 cm til flis, som sprøjtes direkte på vores tipbil. Er flisen af god kvalitet afsætter vi den til fjernvarme. Ønsker kunden ikke selv at beholde træet til brænde, kan vi afsætte brændet, ved større mængder. Kunden betaler kun for håndteringen at træet i forbindelse med udkørsel fra arealet. Vi fræser stubbe og knuser lav bevoksning, neddelingen af stubbe og rødderne resultere i at der ikke skal betales den høje afgift for deponering af Rødder/Stød.

Se os løse en træfældnings opgave.