Træfældning Hellerup

Træfældning

Træfældning I Hellerup udført af professionelle

Professionel Træfældning i Hellerup

3ned har mere end 15 års erfaring med træfældning i Hellerup og omegn, altid udført af vores professionelle træfældere og arborister. Vi er specialister i at fælde og beskære træer netop i Hellerup, hvor vi gennem tiden har set og løst de fleste slags opgaver. For os er det højeste prioritet at efterlade et godt resultat, hvor udover træfældningen også bliver taget hensyn til bygninger og genstande omkring det område hvor træfældningen skal foregå. Dette er især vigtigt I Hellerup, hvor der ofte er tæt til naboskel og træerne ofte står tæt på bygninger, belægninger og andet beplantning på grunden. Når vi ankommer til vores kunders adresse i Hellerup, er det med brug af moderne udstyr som gør det muligt at arbejde på meget begrænset plads, effektivt og sikkert. Vi bliver ofte kontaktet af kunder i Hellerup som er i tvivl om hvorvidt en træfældning kan lade sig gøre eller ej, pga. dets problematiske placering. Men Vi benytter teknikker og maskiner inden for træfældning og træbeskæring, som gør det der virker umuligt muligt. Oprydningen af træfældningen foregår også med det nyeste udstyr, hvor vores uddannede arborister benytter sig af blandt andet flishuggere, læssemaskiner mm. for at sikre et pænt resultat efter vores arbejde er udført. Det har sikret os mange glade kunder i Hellerup gennem de sidste mange år, da kunden ikke selv skal tænke på efterfølgende oprydning.

Pris på træfældning i Hellerup

Mange spørgsmål trænger sig på, når man står med en kommende træfældning i Hellerup. En af de spørgsmål er selvfølgelig prisen på en træfældning. Udover at tilbyde det bedst mulige og professionelle resultat på markedet, tilbyder vi faktisk også nogle af de bedste priser på træfældning i Hellerup. Efter sammenligning af vores priser for træfældning og træbeskæring i Hellerup, har vi kunnet konstatere at vores priser bestemt er konkurrencedygtige.

Faktisk tilbyder vi et uforpligtende tilbud på træfældningen, hvorfor kan få et estimat på prisen inden du bestiller tid.

Du kan klikke dig frem til at uforpligtende tilbud her

Træfældning i Hellerup – Vi samarbejder med kunden

Med mere end 15 års erfaring med træfældning og træbeskæring i Hellerup, kan vi gå til stort set alle typer opgaver på en meget effektiv og sikker måde. Vi har erfaring med næsten alle slags udfordringer og opgaver, og vi leverer altid et godt og tilfredsstillende resultat i samarbejde med kunden. Vores fremgangsmetode er som regel følgende:

1. Efter du har kontaktet 3ned, kommer vi ud til din adresse i Hellerup på et uforpligtende besøg. Her vurderer vi omfanget af opgaven, og hvordan den løses på bedste og mest effektive måde.

2. Efter besøget vender vi tilbage til dig med et tilbud på email, med en nøje beskrivelse af opgaven, samt pris og leveringstid.

3. Når/hvis tilbuddet bliver godkendt af dig, vil vi fremsende en ordrebekræftelse.

4. Vi tilstræber en leveringstid på cirka 2-3 uger, men vi vender tilbage så hurtigt som muligt med et præcis tidspunkt for træfældningen. Det sker senest 3 dage før opstart af opgaven, med mindre vi aftaler andet. Vejret kan selvfølgelig spille en rolle. Derfor kan vi i visse situationer have svært at at afgive et helt præcist tidspunkt med mere end 3 dages varsel.

Så hvis du bor i Hellerup og omegn, og har brug for en træfældning eller træbeskæring, så tøv endelig ikke med at kontakte os. Vi kommer hellere end gerne og besigtiger opgaven, med henblik på et uforpligtende tilbud.

Er du interesseret i at blive kontaktet?

Vi kommer gerne og besigtiger opgaven, med henblik på et uforpligtende tilbud.