Træfældning Hillerød

Træfældning

Træfældning i Hillerød

Professionel Træfældning i Hillerød

Hos 3ned.dk tilbyder vi professionel træfældning i Hillerød, som bliver udført af erfarne træbeskæring- og træfældningsspecialister. For os er det vigtigt at udføre et ordentlig stykke arbejde, hvor der også bliver taget hensyn til bygninger, belægninger og beplantning omkring stedet hvor de respektive træer skal fældes. Når vi kommer ud til din adresse i Hillerød, vil det være med brug af de nyeste teknikker og udstyr, som findes inden for træfældning og træbeskæring. Det betyder at vi kan arbejde på relativt begrænset plads, sikkert og effektivt. Al oprydning foregår med vores moderne udstyr, som blandt andet tæller flishuggere, læssemaskiner mm. Med andre ord, så sørger vores uddannede arborister hos 3ned.dk altid for at efterlade et professionelt resultat, som igennem årene har sikret mange glade kunder i Hillerød.

Pris på træfældning i Hillerød

For os er det selvfølgelig vigtigt ikke kun at tilbyde et tilfredsstillende resultat og høj service, men også en af Hillerøds bedste priser. Og her mener vi bestemt at være konkurrencedygtige. Vi tilbyder faktisk et uforpligtende tilbud, hvor du kan få et estimat på prisen for en træfældning hos dig.
Du kan få et uforpligtende tilbud her.
Du kan også vælge at ringe til os på 70 26 27 87 mellem klokken 08.00 og 17.00 i alle hverdage. Så kan vi give dig en idé om prisen på en træfældning eller træbeskæring i Hillerød og omegn.
Grunden til vi kan holde en konkurrencedygtig pris, er at vi med vores flishugger, kan omdanne meget af en gode flis om til fjernvarme. På den måde slipper vi også for at betale afgifter af unødvendig stor affaldsdeponering. Penge sparet på afgifter, betyder naturligvis at vi kan tilbyde en endnu skarpere pris til dig. Vi tilbyder selvfølgelig også vores kunder at kunne beholde træet selv, til eksempelvis brænde.

Træfældningspriser i Hillerød

Vores kunder spørger ofte hvordan vi kan holde prisen så lav som vi kan. Prisen for træfældning i Hillerød er lav, fordi vi hugger stammerne om til flis, som vi efterfølgende kommer over i vores tipbil. Flisen bliver afsat til fjernvarme, hvis den er af høj kvalitet. Det kan også sagtens aftales mellem kunden og 3ned, at kunden selv ønsker at beholde det. Du, som kunde, betaler kun for håndtering af træet samt udkørsel fra grunden. Ydermere neddeler vi stubbe og rødder, hvilket betyder der ikke skal betales afgift for deponering af dette.

Træfældning i Hillerød, i samarbejde med kunden

Efter mere end 15 års erfaring med fældning af træet i bl.a. Hillerød, kan vi gå til enhver opgave på den mest sikre og effektive måde. Vi har prøvet de fleste slags opgaver, og kan altid sikre et godt samarbejde med kunden omkring den specifikke træfældningsopgave. Processen plejer at være følgende:
1. Vi tager ud til dig på et uforpligtende besøg, og her vurderes omfanget af opgaven, og hvordan den løses på bedste vis
2. Vi sender dig efterfølgende et tilbud på email, med en beskrivelse af opgaven, pris og leveringstid
3. Hvis/når tilbuddet godkendes af dig, fremsendes der en ordrebekræftelse.
4. Vi tilstræber en leveringstid på 2-3 uger, og vender hurtigst muligt tilbage til dig med et præcist tidspunkt for hvordan arbejdes kan udføres. Dette sker seneste 3 dage før opstart af opgaven, med mindre andet aftales. Vejret spiller selvfølgelig en rolle, hvorfor vi i visse tilfælde kan have svært ved at afgive et nøjagtigt tidspunkt med mere end 3 dages varsel.
Bor du i Hillerød eller omegn, og har brug for at få udført træfældning, så kontakt os endelig. Vi kommer gerne og besigtiger opgaver, med henblik på et uforpligtende tilbud.

Er du interesseret i at blive kontaktet?

Vi kommer gerne og besigtiger opgaven, med henblik på et uforpligtende tilbud.