Træfældning Lyngby

Træfældning

Træfældning i Lyngby

Professionel Træfældning i Lyngby

Skal du have fældet træer i Lyngby og omegn af professionelle træfældere, så skal du kontakte 3ned.dk. Vi er specialister i at beskære og fælde træer, og for os er det alfa omega at efterlade et ordentligt resultat, hvor der også bliver taget hensyn til genstande og bygninger omkring træfældningen, såsom belægninger og beplantning.
Når vi ankommer til adresse i Lyngby og omegn, er det med brug af de aller nyeste maskiner og teknikker indenfor træfældning og træbeskæring. Vores moderne udstyr gør at vi kan arbejde på meget begrænset plads, effektivt og sikkert. Så opgaver som måske tænkes umulige i kundens øjne, plejer 3ned.dk godt at kunne klare, især i Lyngby hvor huse og haver kan ligge tæt op af den ønskede træfældning.
Oprydning af træfældningen foregår også med moderne udstyr. Her bruger vores uddannede arborister blandt andet læssemaskiner, flishuggere mm. for at sørge for at vi efterlader et pænt resultat efter vores arbejde er udført, som igennem årene har givet os mange glade kunder i og omkring Lyngby.

Priser på træfældning i Lyngby og omegn

Udover at have høj service og professionelle resultater i højsædet, tilbyder vi også nogle af de bedste priser for træfældning i Lyngby. Ved at sammenligne vores priser for træfældning og træbeskæring i Lyngby imod andre udbydere, kan vi konstatere er vores priser bestemt er konkurrencedygtige. Faktisk tilbyder vi et uforpligtende tilbud på træfældning, hvor du kan få et estimat på prisen inden du bestiller en tid.

Du kan klikke dig frem til at uforpligtende tilbud her

Træfældning i Lyngby – Vi samarbejder med kunden

3ned.dk har i dag mere end 15 års erfaring med træfældning i Lyngby og omegn, hvilket betyder vi kan gå til stort set hver type opgave på den mest effektive og sikre måde. Vi har prøvet næsten alle slags opgaver, og har erfaring med altid at sikre et godt resultat i samarbejde med kunden, omkring den specifikke træfældningsopgave. Vores fremgangsmetode plejer at være følgende:
1. Efter du har kontaktet os, kommer vi ud på et uforpligtende besøg på din adresse i Lyngby. Her vurderer vi omfanget af opgaven, og hvordan den løses på bedste måde.
2. Efter besøget sender vi dig et tilbud på email, med en nøje beskrivelse af opgaven, samt pris og leveringstid
3. Hvis/når tilbuddet bliver godkendt af dig, vil vi fremsende en ordrebekræftelse.
4. Vi tilstræber en leveringstid på cirka 2-3 uger, men vi vender så hurtigt som muligt tilbage til dig med et præcis tidspunkt for træfældningen. Det sker senest 3 dage for opstart af opgaven, med mindre vi aftaler andet med dig. Vejret kan selvfølgelig spille en rolle. Derfor kan vi i visse tilfælde have svært at at afgive et helt præcist tidspunkt med mere end 3 dages varsel.
Så hvis du bor i Lyngby, eller i omegnen af Lyngby, og har brug for en træfældning eller træbeskæring, så kontakt os endelig. Vi kommer hellere end gerne og besigtiger opgaven, med henblik på et uforpligtende tilbud.

Er du interesseret i at blive kontaktet?

Vi kommer gerne og besigtiger opgaven, med henblik på et uforpligtende tilbud.