Træfældning Virum

Træfældning

Træfældning i Virum

Professionel Træfældning i Virum

3ned.dk tilbyder træfældning i Virum og omegn, udført af professionelle og erfarne træfældere. Træfældningen foregår altid under hensyntagen til buske, belægning, bygninger, m.v. omkring stedet hvor træet skal fældes.

Ved træfældning anvender vi de nyeste klatreteknikker, avanceret rebudstyr, kraner og special-lifte. Vi fælder træerne fra toppen og hejser grene og stammer ned på begrænset plads – altid sikkert og effektivt. Oprydningen er hurtigt klaret med vores moderne flishuggere, tipladvogne og læssemaskiner. Alt arbejde udføres af 3ned.dk’s uddannede arborister.

Træfældningspriser i Virum

Vi bliver ofte spurgt: Hvordan kan I fælde træer så billigt?

Den gode pris på træfældning i Virum, kommer af at vi med flishugger kan hugge stammer op til flis (op til 30 cm). Flisen sprøjter vi direkte i vores tiplastbil, og er flisen af god kvalitet kan den afsættes til fjernvarme. Neddeling af stammer og rødder med flishugger betyder at der ikke skal betales høje afgifter for affaldsdeponering. Kunden kan dog også vælge selv at beholde træet, fx til brænde.

Træfældning i Virum, i samarbejde med kunden

Vi har fældet træer i mere end 15 år, og er specialiseret i netop dette. Vores store erfaring og ekspertise gør at vi kan angribe en træfældningsopgave på den mest effektive og sikre måde, og samtidigt sikre et godt samarbejde med kunden.

1. Vi starter med at tage ud til kunden på et uforpligtende besøg, i Virum og omegn. Her vurderer vi omfanget af opgaven og hvordan denne løses på bedst mulige måde.

2. Derefter sender vi et tilbud på email, med en beskrivelse af opgavens omfang, samt pris og leveringstid.

3. Når tilbuddet er godkendt af kunden, fremsender vi en ordrebekræftelse.

4. Vi tilstræber en leveringstid på 2-3 uger, og vender tilbage med et nøjagtigt tidspunkt for udførslen af arbejdet senest 3 dage før opstart, med mindre andet aftales. Træfældningarbejde er afhængigt af vejret, hvorfor det kan være vanskeligt at afgive et tidspunkt på træfældningen tidligere end 3 dage før.

Bor du i Virum eller omegn, og har brug for at få udført træfældning, så kontakt os endelig. Vi kommer gerne og besigtiger opgaver, med henblik på et uforpligtende tilbud.

Er du interesseret i at blive kontaktet?

Vi kommer gerne og besigtiger opgaven, med henblik på et uforpligtende tilbud.